Iftar Geng Bas Sekolah di Rumah Bangkok


Assalamualaikum....


Salam Ramadhan ya habibi..Harini aku & da geng nak pergi bukak puase di Bangkok House..Authentic Thai Cuisine. Name aje rumah Bangkok tapi kat 3 Two Square PJ aje. Nasib aku pegi same ngan korang, klu aku gerak sorang2 memang bengkok le jawabnye, tak jumpe jalan...haha



Dah lame tak jumpe, so agak huru-hara...hahaa

Yus, Epa, Nadz
Anne, Zura, Awin
Selamat berbuka puasa uolls...Jemput makan! Nyum2
Klass kau Jah minum air Ribena yang lazat:p

Sambil makan bergosip pasal kerja, Anne jadi manager, kutuk bakal designer pakai baju paling tak kesah budak sekolah, kisah umah tangga, 
kami sembang gaduh sms kutuk lepak sebab kami muda sekali je bersama mencipta menggegar dunia ...bla2....


Tiba2 switch off!



Epa menjerit!


Surprise!!!.....

Birthday Cake for Epa! Time ni memang menjadi coz aku pun tengah blurr2.. Bagus r korang plan! Patut jadi event planner korang nih...Gud Job!

Yummy Marshmallow cake!
Happy Birthday 'Mama to be' Epa!
Cepat2 la Annur kuar, nak bergomol ngan anak ko & ajar everyday I'm Shuffling;p....
habis la.....hahaaa

Fun, Crazy, Blurrrrr....Cheers!

Walaupun kite dah tak keje same2, lunch same2, gossip same2, naik kete himpit same2, kami tetap hebat macam budak hipster dengan jeans ketat takkan koyak takkan goyah takkan terpisah, kami buddyz, kami takkan terpisah!;P...hahaa

Geng bile lagi nak lepak, wat 'Fort Luck' & wat aktiviti2 outdoor yang lasak!??;P...hehe


Toodles!


Comments

Popular posts from this blog

Sunset di Bukit Batu Putih, PD

Hiking Gunung Datuk!

Singapore Day Trip bersama Percutian Jimat Saya