HRians PD Escape!




Assalamualaikum....




Hi uolls, kali ni aku & da' geng mau escape hilangkan stress & bersuka ria sesuka hati di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson!

 Alloha ~....


Layan blues utk aku ~
Lepas check in rumah, terus je turun ke laut!...
Tak sabar sangat dah nak terjun nih...hehee

yuhuuuuu...


FYI, nama Teluk Kemang ni diambil daripada nama sepohon Pokok Kemang & serta rupa bumi tempat ni yang berteluk-teluk.

Hazree, aku, Syida, Cha in, Kucing hitam & Syaril.....

Ready untuk aktiviti riadah petang kat tepi pantai! Yehuuuuu!...


Ni leh wat cover kulit album nasyid nih! ;p....hahaaaa

Wallaweyhh...kite candid dulu!....miahahaaaa

Kami sayang Malaysia!
Ready....
Get Set.....
Go go Crazy!!!!.... hahaahhhh
Ni lah view dari rumah kitaorg!...Cantik gilos uolls!

Row, row, row your boat,
Gently down the stream.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is but a dream.

Banana nana nana........Boat!!!
Tengah dok laju2 bot ni....Tiba2,... dushhhh! Tonggang terbalik tergolek sume jatuh dari bot pisang!. Pishang betol r.... Adehhh, sakit hidung wa masuk air laut yang masin ni!...

Pedih mata & hidung! T__T


Next, main sukaneka baling belon, perang2, buaya biawak & Sap Teng...Uolls memang sporting habis especially kak aida & sally yg tengah preggy! hehehhhh...

Frisbee time!
1st time main frisbee! Syok wooo!...Selalu tengok piring ni cam mainan baling hanjeng kan.. Tapi sebenarnye sukan ni dah lame bertapak kt US.. Kat Malaysia ni baru nak berkembang..

Frisbee ni sukan yang unik, sebabnye dia gabungan American Football, ragbi & bola jaring skit2. Lepas sorang tu dah tangkap cakera frisbee, uolls tak dibenarkan berganjak @ lari & hanya boleh bergerak seperti permainan bola jaring. ;)


Jom main pasir! Konon2 nak wat Istana Pasir tapi yang tak berape nak istana lah...huahahahhh..

Yeah, masa untuk berBBQ!

kite bako kite bako ~
'Ape ni, hangus r ayam ko Eriza?!' kata Syaril...:p
wajah2 kebuluran terserlah disitu!...keh3

Get ready for dinner!




Jemput makan uolls!


Lepaas makan, time for movie marathon & karok sampai lebam! ~lalalaaa


Mentang2 wa dah tido penangan ubat selsema akibat main bot pisang tadi, 
korang pegi turun kat laut tengah2 malam wat light graffiti! 

Wa jeles ok! Gambar cun meletops!


Sebelum balik, goin crazy again! lol
Singgah makan di Nasi Arab Damsyik....

In a nutshell, Hrians PD escape memang best, syok, giler2, sporting, fun & exciting! Pas ni nak escape kemane plak uolls?! hahahaaa....


Till then, XOXO....





Comments

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Sunset di Bukit Batu Putih, PD

Hiking Gunung Datuk!

Singapore Day Trip bersama Percutian Jimat Saya