Koleksi Minaz Eid 2014


Assalamualaikum.....


Hai uolls! Hari ni aku nak pegi Fashion Show Butik Minaz untuk koleksi Raya 2014. Selalu usha kt IG je koleksi baju2 dorang. Memang cantik2 belaka. Skang nak tgk live....ah teruja! ;)

Lets's check it out yaw!


It's getting started ha!


Fashion show ni dia buat kat Ruang Subang SS18. Akak aku dapat invitation ni & dia pon mengajak le aku. Kitaorg pon sebenarnye xtau kat mne tempat ni. Cube la google2 pastu dah sesat xtau kt mne. Rupanya xde la jauh mne pon. Tapi disebabkan ade construction MRT tu, jalan jd sempit & konpius kejap ditambah keadaan malam memang dua2 jd blurrr....erk ;p....hahaa

Ni la Ruang
Tempat ni cantik jugak! Selalu ade event2 untuk bazar, flea market, gig, fashion show, untuk nikah & tunang pon boley... Ade org dh verangan nak wat majlis nikah kat sini plak!.....krik krik krik....

Untuk nak buat tempahan ke, bolehlah usha dorg pnye fb kat sini RUANG

Cantik decoration dia
Tentatif majlis
Katalog
goodie bag

Masa kitaorang datang, show dah start pon. Sempat tgk beberapa koleksi je time runway. Dah la dtg lambat, pastu duduk kat depan skali. Verangan VIP sangat kau jah!....hahaa ;p

Cik kak Sarahata... matching la kaler biru ngn abam tu!...keh3
Selfie!
with En Denoy

Lawanyer baju ni! Dah macam baju tunang pon hade!
Duta Minaz, Wawa Zainal yang comeyy giler!...hehee

Tepi skit, gua nak amik makanan kat RUANG belakang tu!!...hahaa
Cedapnye cookies kat candy booth ni...yummeh~
With Owner Butik Minaz, Kak Pija
With famous blogger uolls, Fatin Liyana!

Habis je show ade makan2 skit & tangkap2 gambar. Disebabkan koleksi taon ni memang menggoda jiwa, kitaorg pon pening kepala nak pilih yang mane 1 nak pre order... Macam nak tu jugak, nak ni jugak...aish... So hangpa dok rileks kejap, tarik napas & dok bertapa mimpi2 baju mana yang sesuai. Kalu nak tengok terus koleksi2 ni boleh la pergi butik dorang kat Bangi atau pon nak pre order online kat IG & website www.minaz.com.my


Comments

  1. Oii..baju biru lelaki itu husband Miza owner Minaz tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa...tau. sje je..kaler biru same kn...

      Delete
  2. Lawa2 koleksi minaz ni..teringin sgt nak beli dress untuk bertunang.. :D

    ReplyDelete
  3. candy buffet menjejes ayaq lioq cheq..

    kakpaten in the house jugakk...awal2 da spot FL.. ;)

    salam kenal~

    http://cenetos.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Sunset di Bukit Batu Putih, PD

Singapore Day Trip bersama Percutian Jimat Saya

Hiking Gunung Datuk!

Thailand part 6 - Jim Thompson Farm

Castella Cafe, Gerik, Perak!