Posts

Showing posts from January, 2015

Universal Studio Singapore

Image
Assalamualaikum.......

27 Disember 2014, Sabtu 1.00pm




Ahhh.... finally!! Touchdown Universal Studio Singapore!!! Phewww....


Ni spot wajib untuk tangkap gambar kalau dah sampai sini! Epik Universal Globe! yeahhhh...
Universal Studios Hollywood, Los Angeles, California adalah first Universal Studio yang dibina. Universal Studios Singapore ni, merupakan Universal Studio yang satu-satunya di Asia Tenggara & yang ke 2 di Asia setelah Osaka, Jepun. Dengar citer pasni nak bukak Universal Studio paling besar kat Asia ni, kat Beijing plak! Wallaweyhh!!.....



Aku dah beli siap2 tiket masuk USS ni kat agen. Cari punya cari, the best price yang aku dapat RM155. Time aku pegi ni memang peak season, Christmas. Kalau walk in harga mau SDG 72 @ lebih kurang RM185-200. Kalau korang nak tiket USS murah, leh usha fb abam ni... sure harga thorbaekkk!


PERCUTIAN JIMAT SAYA





Bila korang dah deal ngan abam tu tarikh bila nak pegi & dah bayar, dia akan bagi email e-ticket. So korang just print atas kertas A4 …