Ini kan Raya!



Assalamualaikum.....



Aku tanya apa khabar semua??


Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin aku ucapkan kepada pembaca setia blog 'In a Nutshell' ni.  Ehh.. ade orang bace ke blog ni?? lol



Miss our lil brother, Idan!


Mak & Opah


Harapnye ni raya terakhir aku sebagai bujang tranggg tang taggg! Mood tacim! lol ;p



Cuzzy!



Raya kali ni ramai geng skolah dah selamat berkahwin! Cuma tinggal berapa ketoi je la yang masih single! lol






Comments

  1. Salam cik nad, sy ada comment dkt entry Part 6: Pulau Payar. Minta tlg respons ye.
    Thank you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgk reply sye kt entry pulau payar tu! ;)

      Delete
  2. meriah raya :D muka sebijik macam ur mom ye hehe

    ReplyDelete
  3. insyaAllah next year raya berdua kn..hehe

    Maisarah singgah Blog MaisarahSidi.com :)
    Follow blog sini jugak #39

    ReplyDelete
  4. insyaAllah next year raya berdua kn..hehe

    Maisarah singgah Blog MaisarahSidi.com :)
    Follow blog sini jugak #39

    ReplyDelete
  5. Meriah dapat beraya ramai-ramai kan.. selamat hari raya..sempat lagi wish ni kan..hihi


    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Sunset di Bukit Batu Putih, PD

Singapore Day Trip bersama Percutian Jimat Saya

Hiking Gunung Datuk!

Thailand part 6 - Jim Thompson Farm

Castella Cafe, Gerik, Perak!