Raya lagi!


Assalamualaikum...


Walaupun raya dah habis, sakarang baru menyempat nak update pergi beraya dengan geng-geng yang lama dah tak jumpa! Hehee..


Geng bebudak sekolah paling otai!

Geng budak Uni paling sempoi!
Raya kat Opis!
Geng beraya sakan!

Geng tengok wayang free! Thanks Yana selalu ajak bila dapat tiket free! Kalau ada lagi jangan lupa roger2! hahaa


Open house umah Yana ni memang open house yang paling win! Dah macam pesta buah-buahan! Durian, nangka, mata kucing, rambutan, langsat suma ada. Thorbaekkk! hehee...


Open house umah abam sado Hadi. hahaa... Geng Kinabalu di hatiku! 


Hadi punya Spaghetti Bolognaise & laksa Johor dia memang terangkat beb! Sapa2 nak mai order boleh la contact abam Hadi di hotline yang tertera 013 591 6263. Saja promote bisness kawan-kawan. So next time kot2 leh makan free lagi! lol ;p



Mohon crush2 & skandel2 jangan nangis di bucu katil tengok gambar ni! lol ;p


Mini reunion 'Team Anak Gunung' geng Kinabalu! Ni je yang hade. Yang lain sibuk memanjat bukit & gunung agaknye... hahaa


Pinjam anak Alan jap! Comelnye lahai! Gewram iolls! ;p Macam pipi aku & baby tu sama2 naek jer! koh koh koh... Nak kena start outdoor balik ni setelah sekian lame mengumpul lemak! hahaa



In a nutshell, sekian cerita Raya 2015! 


Comments

Popular posts from this blog

Sunset di Bukit Batu Putih, PD

Singapore Day Trip bersama Percutian Jimat Saya

Hiking Gunung Datuk!