Misi Kinabalu di Majalah BackPackersz



Assalamualaikum


Fuhhh dah bersarang blog aku nih!. Baru sempat nak update. Kali ni story pasal misi Kinabalu ada dalam Majalah BackPackerz Vol 3 edisi April 2016! 



Memang menarik betul majalah ni untuk kaki2 travel & backpackers! Kebetulan plak aku baru je balik dari trip Surabaya & Jogja! Ade pulak story pasal terjah Jogja dalam nih! Fuhhhh memang mengimbau betul! Memang best gler majalah nih!



Magnet Kinabalu!


Mana nak dapat majalah ni??? Hurmmm memang majalah ni tengah hangat di pasaran! Jenuh jugak aku cari kat banyak kedai semua dah sold out! Korang boleh cari kat kedai-kedai buku Popular, MPH, Times & banyak lagi. Tapi kalau nak senang boleh beli dekat kiosk2 myNEWS.com. Beli online pon boleh jugak! Boleh usha kat fb BackpackerzMag!



Tu diaaaa... gambar poskad aku kemain besaq! Teruja kejap! hahaaa


Story pasal Adam & Team Anak Gunung!




In a Nutshell,TQ Backpackerz Magazine! So cepat-cepat pergi beli sebelum terlambat! hiks :p





Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. terbaek.. best jugak aktiviti2 camni :)

    follow sini. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    Entry terkini :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/saham-akhirat-insyaallah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/8-jul-2018-majlis-tahlil-arwah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/surat-cinta-daripada-allah-tentang-solat.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/sesi-blogwalking-julai-tamat-hati-senang.html

    ReplyDelete
  3. I like your post, thank you so much for sharing with us. Visit
    PPC Company in Delhi

    ReplyDelete
  4. Saya suka post post awak yg menarik. N nama kita sama 😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awaaa. huishh rasa macam komen kat diri sendiri pula! hehee.. jrg jumpa org yg nama sama mcm kita! hahaa

      Delete

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Snowalk i-City

Genting Snoworld

DENAI TIGA PUTERI

Bukit Larut Taiping

Hiking Bukit Kutu

HIKING KE PINE TREE HILL & TWIN PEAK!

Castella Cafe, Gerik, Perak!

Bukit Gasing 2.0