KB Water Run 2017



Assalamualaikum



18 November 2017



Minggu lepas, aku berkesempatan untuk join KB Water Run yang diadakan di Taman Perbandaran Tengku Anis , Kota Bharu, Kelantan.





Category / Entry Fees:

Individual Open - 5KM - RM50
Fun Run Open - 3KM - RM40
Family Fun Run (team of 4) - 3KM - RM200



Kami geng 10 orang join yang 5km. Lari santai-santai jer sambil main tembak-tembak pistol air! Yeahhh



Entitlement:

- T-Shirt
- Medal
- Water Gun


Charlie's Angels!


Muka-muka ceria & excited sebelum masing-masing basah lenjun dek penangan pistol air! hahaa


Serangan hendap watergun! hahahhh




Tembakan tepat ke hati awaaa..... ehh


Water run ni macam ala-ala Songkran festival la di Thailand tu! Pesta perang air! Beronok-ronok eh hampa main tembak-tembak air! Lagi best dorang letak air sirap la, air gas la! Memang pedih mata kalau terkena, merecik hawau weh! hampeh betol!


The Sharpshooter Watergun Trooperz!

Ajwad, Safwan, Shafiq, Usop, Muzz, Tee Jay, Mun, Ros, Ecah & aku


Sambil lari sambil tembak menembak! Memang kanak-kanak riang sungguh! Tengah-tengah berlari bila watergun dah habis air, boleh top up dengan air dari pili bomba. Tapi sekali bomba tu bukak paip dia, memang mandi hujan semua! Nasib baik aku sempat lari dulu sebelum kena tala air pili bomba yang deras tuh! hahahhh


Usop bergaya dengan medalnya!



Finisher Medal 



In a nutshell, see you in the next run guys!


Run Nadz Run!





Comments

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Hiking Gunung Datuk!

DENAI TIGA PUTERI

Bukit Gasing 2.0

Bukit Larut Taiping

Trip rumah bot di Royal Belum!

Hiking Bukit Kutu

Bukit Keluang, Besut

HIKING KE PINE TREE HILL & TWIN PEAK!