My birthday!



Assalamalaikum


30 Januari 2019





Today is my birthday! :) 



I’m officially a year older today and much cooler than ever :p



Terima kasih atas ingatan dan ucapan Selamat Hari Lahir serta doa-doa daripada anda semua. Doa kalian semua amat saya hargai, dan semoga Allah S.W.T memakbulkan dan perkenankan segala doa yang baik yang telah diberikan. Semoga kita semua dirahmati dan mendapat kebahagiaan di dunia dan akhirat.


diksa, diktin, diknad, dikna & diknu


#dewiremaja yang dah tak berapa remaja! hahaa


Thanks guys for the surprise cake!




Birthday Nuenue 2 hari sebelum aku! hehee



Jika di usia sebelumnya i am nothing, di usia yang baru ni i must be something. Semangat untuk menjadi yang lebih baik. Terus belajar dan berkarya tak kenal lelah.


#teamopa


Harus tetap dan bertambah semangat dan tegar untuk diriku sendiri!
Jangan pernah lelah untuk berjuang, usia bertambah, semangat pun harus semakin bertambah!




I’m so blessed to have a friend like all of you.



My Fav Song!


Thunder, feel the thunder
Lightning and the thunder





Mamat sebelah ni masih single. Kalau nak kenal leh pm tepi. Seorang yang rajin & pandai memasak untung sapa jadi bini dia! hahaaa.. #donepromote! 

Harap dapat brownies free nanti! :p


Childhood friends


Terima kasih juga untuk teman – temanku yang senantiasa menemaniku dikala suka maupun duka.


Xue Li. Lenda, Linda. Musz


In a nutshell, happy birthday to me! Today marks yet another amazing day for me. Rindu nak sambut birthday atas gunung lagi! Uhukkk... Last 3 years sambut kat atas Gunung Kinabalu! Maybe next year kat EBC?? hehee


Welcome to the 3 series guys! :p








Comments

Popular posts from this blog

Snowalk i-City

DENAI TIGA PUTERI

Hiking Bukit Kutu

HIKING KE PINE TREE HILL & TWIN PEAK!

Hiking Gunung Datuk!

Bukit Gasing 2.0

Bukit Larut Taiping

Asykar Pencen!