Posts

Featured Post

Misi Kinabalu di Majalah BackPackersz

Image
Assalamualaikum Fuhhh dah bersarang blog aku nih!. Baru sempat nak update. Kali ni story pasal misi Kinabalu ada dalam Majalah BackPackerz Vol 3 edisi April 2016!  Memang menarik betul majalah ni untuk kaki2 travel & backpackers! Kebetulan plak aku baru je balik dari trip Surabaya & Jogja! Ade pulak story pasal terjah Jogja dalam nih! Fuhhhh memang mengimbau betul! Memang best gler majalah nih! Magnet Kinabalu! Mana nak dapat majalah ni??? Hurmmm memang majalah ni tengah hangat di pasaran! Jenuh jugak aku cari kat banyak kedai semua dah sold out! Korang boleh cari kat kedai-kedai buku Popular, MPH, Times & banyak lagi. Tapi kalau nak senang boleh beli dekat kiosk2 myNEWS.com. Beli online pon boleh jugak! Boleh usha kat fb  BackpackerzMag ! Tu diaaaa... gambar poskad aku kemain besaq! Teruja kejap! hahaaa Story pasal Adam & Team Anak Gunung! In a Nutshell,TQ Backpackerz Magazine! So cepat-cepat pergi beli sebelum te

Arte Mont Kiara - Zetter Suite

Image
Assalamualaikum Baru-baru ni sis pergi staycation 2h1m di Zetter Suite Arte Mont Kiara. Nak tau apa yang menarik kat sini? Jom sis lanje gambar Entrance Lobby dia nampak exclusive Hiasan senibina berinspirasikan Perancis klasik, dengan area drop-off yang dihiasi candelier, bumbung kaca, arca besi – semua diilhamkan dari kemewahan Istana Versailles, Perancis. Kat sini ada 3 jenis penginapan la. Kalau korang nak bilik yang premium & feeling2 kat France leh amik Arte by Thomas Chan. Harga 1 malam dalam RM1k++. Kalau yang bajet skit ada Ami Suite & Zetter Suite. Harga dalam RM250++ Masuk sahaja ke suite, dekorasi memang cantik dan mewah. Duplex ni unit nya 2 tingkat, ruang tamu dan dapur serta sebuah tandas di bahagian bawah, dua bilik tidur beserta tandas dan bilik mandi setiap bilik di tingkat atas. Ruang tamu dengan android tv siap ada Netflix laa untuk korang yang nak layan movie lepak malam-malam. Sis amik pakej ni dengan kawan sis. Korang leh contact Qistina 018-3816774.  Rua