Posts

Showing posts from November, 2019

Sport Direct Run

Image
Assalamualaikum....

Acara larian diteruskan lagi! Kali ni Sport Direct run 2019!

Entry fees
Early Bird
5km: RM50 10km: RM60
Normal
5km: RM55 10km: RM 65

Event Details:
Date: 8 September 2019 Time: 6:00AM Venue: MAEPS, Serdang Distance: 10KM, 5KM

Event day schedule:
10km Flag-Off: 7:00 a.m 5km Flag-Off: 7:30 a.m

Kali ni kami lari dalam Maeps Serdang. Tempat dia memang sangat luas dengan trek naik turun bukit! Demmit, menyumpah juga aku dalam hati sebab trek dia penat nak mati nak habiskan 10km ni! hahaa


Participants Entitlement:

- Puma Quick Dry Tee - Finisher Medal - Bib - Timing Chip (10km) - SportsDirect shopper bag

Prizes ( each category):
1st - RM3000 Adidas gift voucher 2nd - RM1000 Adidas gift voucher  3rd - RM500 Adidas gift voucher 4th & 5th - RM200 SportDirect gift card  6th - 10th - RM100 SportDirect gift card

Memang naisss breakf

PJ Half Marathon

Image
Assalamualaikum

Heiii what's up gaissss! 
Kali ni kita nak main lari-lari kat PJ Half Marathon 2019.


Date: 25 August 2019 Venue: Dataran Petaling Jaya Time: 04:30 am Location: Malaysia Categories: Half Marathon, 10 km, 30 km, 3 km

Entry fees :

30 km - RM 90 21 km - RM 80 10 km - RM 58 3 km - RM 40



Hello pulis, ha ni sis nak melaporkan... ada kes kecurian masa peserta larian! hahaaa


Awal pagi lagi dah start drama. Rumah kami tak de letrik, tapi nasib baik sis teringat bawak bib. Ni si Madi dia terlupa bawa bib larian sebab keluar rumah dah lewat dah tak nampak kat mana dia letak bib. Satu taman blackout gelap gelita time suboh tu. hahaa
Sampai je kat starting line dah lewat lebih kurang 20 minit, semua peserta dah start lari. Tapi disebabkan Madi xde bib urusetia kat sini tak bagi lari.. Ehh.. what the heckk.. Banyak songeh plak budak yang jaga nih! Orang dah bayo mahai-mahai dia tak bagi start pula. So memang bergaduh juga la. 

Tapi kami yang lain dah lari dulu sebab nak habiskan run ikut cut-off…

Lenda & Zul Wedding

Image
Assalamualaikum...

Musim kawen telah kembali!

Tak cukup korum geng krik3.... hahaaa.. Rindu sama ya habibi, Linda yang berada di negeri fadang fasir nun jauh di Saudi Arabia!



Majlis akad nikah


Hari yang dinanti-nanti Sudahlah menjelma kini kekal dan abadi

Alhamdulillah dengan sekali lafaz, Lenda telah sah menjadi milik Abam Zul! #happytears hehee