Ini kan Raya!



Assalamualaikum.....



Aku tanya apa khabar semua??


Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin aku ucapkan kepada pembaca setia blog 'In a Nutshell' ni.  Ehh.. ade orang bace ke blog ni?? lol



Miss our lil brother, Idan!


Mak & Opah


Harapnye ni raya terakhir aku sebagai bujang tranggg tang taggg! Mood tacim! lol ;p



Cuzzy!



Raya kali ni ramai geng skolah dah selamat berkahwin! Cuma tinggal berapa ketoi je la yang masih single! lol






Comments

  1. Salam cik nad, sy ada comment dkt entry Part 6: Pulau Payar. Minta tlg respons ye.
    Thank you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgk reply sye kt entry pulau payar tu! ;)

      Delete
  2. meriah raya :D muka sebijik macam ur mom ye hehe

    ReplyDelete
  3. insyaAllah next year raya berdua kn..hehe

    Maisarah singgah Blog MaisarahSidi.com :)
    Follow blog sini jugak #39

    ReplyDelete
  4. insyaAllah next year raya berdua kn..hehe

    Maisarah singgah Blog MaisarahSidi.com :)
    Follow blog sini jugak #39

    ReplyDelete
  5. Meriah dapat beraya ramai-ramai kan.. selamat hari raya..sempat lagi wish ni kan..hihi


    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Post a Comment

In a nutshell, Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

DENAI TIGA PUTERI

Taman Saujana Hijau, Putrajaya

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Bukit Gasing 2.0

Castella Cafe, Gerik, Perak!

Bukit Keluang, Besut

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Bukit Botak