Bromo Trip di Majalah Backpackerz




Assalamualaikum


Kali ni ada story pasal Trip Bromo dalam Majalah BackPackerz Vol 7 edisi Ogos 2016!



Bukit Teletubbies memang wujud dalam peta!
 Tajuk pon dah bikin gempak nih! hehee


Bromo memang bikin hati aku asyik banget!


Fuhhhh, gambar sebesar poster! 



 Harap catatan kisah pengembaraan di Bumi Bromo ni dapatlah memberi sedikit gambaran dan inspirasi untuk korang yang nak travel kat sini. Kepada geng krik2, jangan nak kecam pasal trip aku compress & tak cukup tidur! Ni muka korang masuk dalam majalah weyh! :p hahaaa... Happy reading gais!


Mana nak dapatkan majalah pasal dunia backpacking & travel yang paling meletops kat pasaran ni? Korang boleh cari kat kedai-kedai buku berhampiran seperti di Popular, MPH, Times & banyak lagi. Tapi kalau nak senang boleh beli dekat pasaraya atau shopping mall yang ada kiosk myNEWS.com. Beli online pon boleh jugak! Boleh usha kat fb BackpackerzMag!



In a Nutshell, Thank you Backpackerz Magazine! Majalah ni memang sangat awesome untuk kaki travel, padat dengan informasi yang menarik dan gambar-gambar yang cantik! So cepat-cepat pergi beli sebelum habis di pasaran!





Comments

Post a Comment

In a nutshell, Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Movie yang best boleh layan masa PKP

Movie Terbaik Sepanjang Zaman

Asykar Pencen!

Day 5 : Window of the World, Shenzen

Movie yang best boleh layan masa PKP, Part II

Solemnization Nadz & Afiq

Bukit Marak, Kelantan

Bukit Gasing 2.0