Video Travel yang gempak giler!



Assalamualaikum......


Bile tengok video2 ni, aku rase berkobar2 pulak nak pergi travel around da world! Ohsem weyh!!. Tapi kene la kumpul duit dulu & yang penting aku nak beli kamera go-pro!... Boleh la masuk aku punye senarai baldi ni!...hehee...


Jom layan video2 yang gempak nih!


Around the world in 360 degrees - 3 years epic Selfie... Memang epik!



Ni pon best jugak!. Memandangkan air coca-cola ni femes & senang nak cari kat sume negara, so dia travel around the world sambil minum coke!

#cokearoundtheworld



Move ni memang thorrbaekkk bak ang! Dalam 1 minit boleh tengok 1 dunia!



The longest way! Memang perjalanan yang sangat2 panjang dengan berjalan kaki! Ffuhhh.... memang gigih betoi la dia nih! Dari botak sampai lah berjambang!



Amacam, best kan video2 travel ni!... 

Boleh la jadikan inspirasi bila nak travel nanti! ;)



Comments

Popular posts from this blog

Sunset di Bukit Batu Putih, PD

Hiking Gunung Datuk!

Singapore Day Trip bersama Percutian Jimat Saya