Foodlova x Nutshell



Assalamualaikum


Hey what's up guys! 

Kalini kita nak pergi makan-makan! So shedappp, so shedapp!



Ni actually project review makanan di restoran yang rare dan viral terkini oleh bro Musz & Adham. Dorang bergabung untuk buat youtube channel 'FoodLova'. Korang boleh tengok sendiri review makanan dorang dan jangan lupa tekan butang subscribe!



Bila aku tengok dorang buat review ni, boleh tahan menarik juga! Memang nice giler editing oleh bro Adham nih! Beliau memang seorang photographer & videographer professional! Sis tengok pon macam teruja & woww! Macam real dalam rancangan jalan-jalan cari makan (JJCM) kat TV3 tuh. hahaa

Bro Musz pon tampak bersahaja bila bercakap depan kamera! Aku macam kagum jugak la! hahaa.. Boleh la pergi jauh lagi. Bakat tu memang dah ada.


So harini dorang invite sis sebagai tetamu jemputan 'FoodLova'


Restoran pertama kami pergi adalah D'YAYA yang terkenal dengan menu itik panggang. Ni first time sis nak cuba makan itik. Macam mana ye rasa dia?? hehee


gopro onzz!


Memang sedap menu dia! Untung dapat makan free! haha



Masing-masing tengah setting kamera



Ni restoran kedua, Amber. Chinese Muslim Food.




Disebalik tabir. Sis pon dah boleh join jadi krew nih! Lebih 10 kali take action bila tersasul depan kamera! hahaa

Ada gaya! hahaaa


Sekali slurpppp jer! Padu!
Daging panggang







Memang satu pengalaman yang menarik buat review makan-makan dan hasil Video yang sangat cantik. Terima kasih team FoodLova sudi jemput sis untuk bekerjasama. Next time boleh ajak lagi! hahaa


In a nutshell, Eat what you love!




Comments

Popular posts from this blog

DENAI TIGA PUTERI

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Bukit Gasing 2.0

Bukit Botak

Hiking Gunung Datuk!

Taman Saujana Hijau, Putrajaya

Gunung Besar Hantu, N9