Solemnization Nadz & Afiq


Assalamualaikum13.03.2020, Jumaat, 10.30 pagiAlhamdulillah dengan kurniaan ilahi saya telah bergelar seorang isteri pada 13 Mac lepas. Majlis berjalan dengan sangat lancar seperti yang dirancang walaupun saya hanya cuti sehari sebelum majlis.
Dulu masa nak SPM sis pernah la berangan dengan kawan-kawan nak kawen sepuluh tahun selepas tu iaitu umur 27 tahun. hahaaa.. Now dah terlajak pula. Kita hanya merancang tapi tuhan yang tentukan bila kita akan bertemu jodoh. Semuanya telah tertulis di Luh Mahfuz sejak kita di dalam rahim lagi.

Majlis nikah dibuat pada hari Jumaat di masjid berdekatan rumah sis.
Untuk Majlis Resepsi keesokannya iaitu pada hari Sabtu, kami hanya buat sekali jer iaitu di Ali Grand Hall, Star Avenue, Subang.

Kad kawen, digital card, banner, bunting, kotak goodies telah direka oleh hubby. Thank you baby. So sesiapa yang nak design cun untuk majlis korang boleh pm tepi. hehee

In a nutshell, saya dan suami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu bapa, ahli keluarga, sahabat karib kami (Zuliana, Lenda, Zul, Mustakim, Emiza), sahabat handai, colleague, boss, para tetamu serta semua pihak yang sudi menjayakan majlis kami.
#nadzfiq
Comments

Popular posts from this blog

Movie yang best boleh layan masa PKP

Movie Terbaik Sepanjang Zaman

Asykar Pencen!

Day 5 : Window of the World, Shenzen

Movie yang best boleh layan masa PKP, Part II

Bukit Gasing 2.0

Bukit Marak, Kelantan