Solemnization Nadz & Afiq


Assalamualaikum13.03.2020, Jumaat, 10.30 pagiAlhamdulillah dengan kurniaan ilahi saya telah bergelar seorang isteri pada 13 Mac lepas. Majlis berjalan dengan sangat lancar seperti yang dirancang walaupun saya hanya cuti sehari sebelum majlis.Dulu masa nak SPM sis pernah la berangan dengan kawan-kawan nak kawen sepuluh tahun selepas tu iaitu umur 27 tahun. hahaaa.. Now dah terlajak pula. Kita hanya merancang tapi tuhan yang tentukan bila kita akan bertemu jodoh. Semuanya telah tertulis di Luh Mahfuz sejak kita di dalam rahim lagi.

Majlis nikah dibuat pada hari Jumaat di masjid berdekatan rumah sis.
Untuk Majlis Resepsi keesokannya iaitu pada hari Sabtu, kami hanya buat sekali jer iaitu di Ali Grand Hall, Star Avenue, Subang.

Anak buah Afiq yang cute2 semua! hehee

Nikah is done!

Kad kawen, digital card, banner, bunting, kotak goodies telah direka oleh hubby. Thank you baby. So sesiapa yang nak design cun untuk majlis korang boleh pm tepi. hehee

In a nutshell, saya dan suami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu bapa, ahli keluarga, sahabat karib kami (Zuliana, Lenda, Zul, Mustakim, Emiza), sahabat handai, colleague, boss, para tetamu serta semua pihak yang sudi menjayakan majlis kami.
#nadzfiq
Comments

  1. SELAMAT HARI RAYA!!! menarik ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, sempat sebelum PKP. Tahniah kepada tuan blog dan pasangan ya! =)

    ReplyDelete

Post a Comment

In a nutshell, Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Movie yang best boleh layan masa PKP

TASIK RIMBA BAYU

Bukit Botak

Air Terjun Sofea Jane aka Kubang Gajah

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Bukit wawasan

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Movie Terbaik Sepanjang Zaman