Family Day, Hata's Legacy!


Assalamualaikum

Hey what's up gaiss! Macam dah lama tak berkumpul dengan family. Walaupun semua duduk tak jauh pun tapi risau juga sebab banyak betul roadblock. Almaklumlah asyik pkp jer.

Ni pun kami dah plan nak sambut birthday mak dari bulan 10 tahun lepas asyik postpone jer. Last-last bulan 12 jugak kami celebrate.


Kalau ikutkan teringin nak pergi bercuti konon nak buat family day sekali. Dah semangat ni buat t-shirt family Hata's Legacy. hahaa.. Tapi apakan daya. Nak rentas daerah pun tak boleh apetah lagi nak pergi holiday jauh-jauh. So buat kat rumah mak je lah. hahaa


So sapa nak design t-shirt boleh roger sis k!

Sesiapa yang nak usha-usha design tshirt or nak buat logo, design product packaging boleh tengok kat page ni :




Sedapnya spaghetti mak masak! Yummeh


Shellout in the house! Dah lama teringin makan shellout nih.. hehee


Buttermilk & spicy seafood!


Dapnyer dessert! Sweet tooth!



Roti unicorn with vanilla ice-cream!


Cake ice-cream


Blackpink in your areahhh! hahaaa.. tiberrr


Selfie dulu sebelum makan!



Peace yo!


Bismillah


Celebrate terus la birthday bulan 10, 11 & 12 sekaligus.. haha


Suap kek kat atok


Ok foto-foto dulu!






Last sekali baru abah nak senyum! Ini memang rare! hahaaa


Geng gugurls only. Lepas ni makin bertambah la geng gugurl! hahaaa



In a nutshell, bila nak gather lagi ni?? uhukkk..

Covid please go away....





Comments

Popular posts from this blog

Movie yang best boleh layan masa PKP

Bala's Chalet, Cameron Highland

Asykar Pencen!

Movie Terbaik Sepanjang Zaman

TASIK RIMBA BAYU

Air Terjun Sofea Jane aka Kubang Gajah

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Layan tangga Batu Caves!