Bachelorette & Birthday Party

Assalamualaikum


Baru-baru ni, kami buat makan-makan sempena meraikan kepulangan sahabat kami ke tanah air selepas setahun tak dapat balik Malaysia disebabkan Covid-19. Beliau balik untuk melangsungkan perkahwinan yang telah dirancang sejak tahun lepas lagi. 

Tapi disebabkan PKP, so dorang akan buat yang wajib je la dulu. Nikah PKP style. Majlis resepsi terpaksa ditangguh kan dulu.


Jadi bagi meraikan bakal pengantin ni, kami pun plan la nak buat suprise Bachelorette Party & juga sambut birthday sis pada 30 Januari yang lepas. heheee


Congrats Bride To Be...


“It’s not what we have in life, but who we have in our life that matters.”


Happy belated birthday juga buat Linda pada 3/1/2021. Sis 30/1/2021.


Perut sama-sama naik nih! hahaaa


Aummm...


Pizza party!


Delicious rainbow cake! yummeh



Masing-masing menjoyah... Almaklumlah dah lama tak jumpa nak bergossip. hahaa


Yuhuuuu


Naga sedang beraksi! #vapeonzz


Perasap dulu jampi-jampi cikedd bakal pengantin sebelum naik pelamin! hahaa


Welcome to the marriage club guys! hehehh



Sesi penyampaian hadiah kepada bakal pengantin!


Teruja bak ang! hahaa


Muka kegirangan dapat cerek idaman! hahaa... Sis pun baru tau pasal barangan elektrik jenama SMEG ni. Fuhh harga kayangan gaisss... Bukan beshe-beshe brand ni. hahaa.. Sebab memang susah nak jumpa kat sini. Nasib bek Zue ada supplier. Kalau nak cari barang letrik leh roger Zue. hahaa


Selain cerek, memang function teruk bagi hadiah vacuum! Sebab rumah memang cepat berhabuk. hihii


Zue ni single lagi gaiss! Sapa2 nak kenal leh pm tepi k! hihii... Walaupun tampak cute, tapi dia akak garam (garang)! hahaa.. Mana la tau klu korang leh tolong jinakkan.. hiksss


Kembar seiras Lenda & Zul. hahaa.. Betul la kata orang, klu dah jodoh tu muka memang nak sama.


Terima kasih kepada organizer, Emy & Paan atas tajaan tempat, makanan & props semua. Moga murah rejeki selalu. Slalu klu plan last minute memang onzzz.. hahaaa.. Rindu nak berkumpul ramai-ramai macam nih. Dulu memang tiap tahun akan pergi trip backpacking sama-sama. Sekarang ni memang tak kemana pun. Stay at home aje lah.


Saja nak throwback sikit sebab dah lama giler mereputs :








Sebenarnya nak buat sekali farewell party. Ni je la last dapat jumpa semua. Cuma Musz jer yang tak dapat join ada hal katanya. 

Emy pun dah selamat pulang semula ke tanah Arab untuk bertugas selepas hampir setahun bercuti sebab kes Covid nih. Linda & Bazli pun dah selamat pulang ke negara masing-masing. PJJ lah semua nampaknya. Lenda & Zul pun PJJ. Korang memang strong gais!


Party sampai pagi :



Nikah PKP xleh ramai-ramai. Tok Kadi pun pakai skype jer. Hanya family terdekat yang datang. Ni pun kami singgah sekejap jer



Kerlas sis! Syantek angat2! Baju meletops uolss!


Wishing you lots of joy and happiness on this very special day and for the rest of your lives together! Happy wedding day, you two!


In a nutshell, tahniah Linda & Bazli. 

Selamat Pengantin Baru Sahabat! Sepadan sangad korang! Bagai pinang dibelah dua, gittewww... Sama syantik sama kacak! Lama dah tunggu nasi minyak dari kalian, nasib baik sis tak kempunan! hehee.. Walaupun cinta antara benua (Arab & Eropah) jaga pasangan elok-elok. Ada rejeki nanti kita jumpa kat Jerman ya!


#tilljannahgais




 

Comments

Popular posts from this blog

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

TASIK RIMBA BAYU

DENAI TIGA PUTERI

Gunung Hitam, Hulu Langat

Asykar Pencen!

Movie yang best boleh layan masa PKP

Bukit Gasing 2.0

Bukit Botak