Sri Endang Flash Run!



Assalamualaikum



Sri Endang Flash Run 2018






Syarikat pembekal barang-barang hadiah, Sri Endang Enterprise telah menganjurkan Sri Endang Flash Run 2018 di Dataran Rehal pada hari Jumaat, 23 Februari 2018 yang lalu. Acara dimulakan pada pukul 8.30 malam.



Pengarah acaranya, Alwani Samsuddin berkata, kejohanan edisi pertama anjurannya akan melibatkan kategori terbuka sejauh tujuh kilometer.

Katanya, aktiviti sukan itu semakin mendapat tempat di hati peserta dalam menjalankan gaya hidup sihat dalam kalangan masyarakat terutama golongan belia.



Yuran penyertaan adalah RM50 bagi setiap peserta dimana mereka akan memperolehi kemeja-t, 3D medal dan sijil.

Lepas larian turut diadakan acara cabutan bertuah dengan menawarkan hadiah tiket penerbangan ke Bali (Indonesia) dan Krabi (Thailand).


Entitlement:

- t-shirt
-light
- 3D medal
- Bib
- certificate
- refreshments
- lucky draw


Sambil lari boleh suluh lampu, mungkin juga boleh suluh masa depan kita! ehhh... hahaa



Bersepai peluh nih lepas layan 7km lari santai-santai seret kaki! hahaa


Running buddy, Yati



Team gadis-gadis!


Cute betol medal dia


With the colleaques, Ros, Hani, Aishah & Jamil


Macam biasa, sebelum balik tunggu untuk acara cabutan bertuah. Kot la bertuah dapat pakej honeymoon kat Krabi ke kannn?? Tapi, sokmo la kawe tak cukup bertuah! hahahhh.. 

Ecah ada la juga tuahnya dapat sebiji payung.. Dan-dan juga lepas tu hujan turun dengan lebatnya! Semua pun pakat lari bertempiaran! Function juga la payung Ecah tu! hahaaaah


Nice medal


Antara koleksi medal aku sepanjang menyertai larian di Kelantan ni.



See ya in a next run!














Comments

  1. Hi suka baca outdoor activities dalam blog ni...tapi tak pernah komen pun tapi tetibaaa nampak kumbang seekor tu, macam kenal...hehehe jamil kan?kirim salam dia ye =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup Jamil.. hehee.. tapi dia dah pindah Putrajaya dah.. hahaa.. ni siapa ye?

      Delete
    2. eh dah dekat putrajaya ke dia?cess tak tau pun. sy kat putrajaya gak...hahaha ni ex gelpren jamil...hahaha takde la, junior dia masa ukm duluuu...

      Delete
    3. Wowww! hahaa.. baiklah nt salam dikirim kalau dia balik klate nt ye sis! dia baru je pindah mnggu lepas, naik pangkat jdi bos besar! hehee

      Delete

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Snowalk i-City

Bukit Larut Taiping

DENAI TIGA PUTERI

Bukit Gasing 2.0

Hiking Gunung Datuk!

Hiking Bukit Kutu

Genting Snoworld

Trip rumah bot di Royal Belum!