Annapurna Trip di Backpackerz!



Assalamualaikum


 Kali ni story mengenai misi gadis-gadis marhaen ke Annapurna Base Camp telah diterbitkan dalam Majalah BackPackerz Vol 26 edisi Jun 2018!


Teruja bak ang! Tak sangka gambar yang ni dipilih jadi coverpage photo untuk edisi ni! heheee... Kredit to photographer, Mr Hafizzuddin! Padahal ni dia ambil gambar aku tengah pewai kot! :p hahaaa


Story dalam ni aku tulis mengikut hari. Dari hari pertama start trekking sampai hari ke sembilan. Macam-macam la peristiwa yang terjadi sepanjang trekking tu! Kat dalam majalah ni aku tulis secara ringkas jer. Itu pun dah 12 muka surat penuh termasuk gambar! hehee.. 

Kalau nak full story boleh scroll kat blog ni dari episod 1 ABC Trip!





Korang boleh cari majalah ni di kedai-kedai buku Popular, MPH, Times, Kinokuniya & banyak lagi. Tapi kalau nak senang boleh beli dekat kiosk myNEWS.com. Beli online pon boleh juga! 

Boleh usha kat fb BackpackerzMag!



In a Nutshell, thank you Backpackerz! The Ultimate Travel Magazine!

So, tunggu apa lagi cepat-cepat pergi beli sebelum habis di pasaran! Tengah laku keras majalah ni! hehee


Thanks juga kepada "Libur" kerana telah publishkan artikel aku!



Comments

Post a Comment

In a nutshell, Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

DENAI TIGA PUTERI

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Bukit Gasing 2.0

Bukit Botak

Hiking Gunung Datuk!

Taman Saujana Hijau, Putrajaya

Gunung Besar Hantu, N9