Illumi Fest Run 19Lets partayyyy!Lebih daripada 7,000 peserta menyertai ILLUMI Fest Run Malaysia yang berlangsung di Kelab Turf Selangor pada 2 Mac 2019. Edisi kedua ILLUMI Fest Run Malaysia menyaksikan keluarga, rakan-rakan dan anak-anak berkumpul untuk neon fun, glow-tastic day


ILLUMI Fest Run Malaysia dianjurkan oleh Infinitus Productions Pte Ltd dengan kerjasama penaja, MPI Generali Insurans Berhad. Tahun ini, ia menawarkan para peserta satu lagi tahap keseronokan melalui ciri-ciri barunya yang diperkenalkan sepanjang laluan iaitu splashed with the special neon glow water.


 Para peserta menikmati suasana malam berlari melalui pemandangan yang memuncak dengan kecantikan cahaya berwarna-warni sambil disiram dengan air sinaran ILLUMI atau lebih dikenali sebagai ‘ILLUMI Glow Water’.


Larian yang bermula jam 9.00 malam itu dimulakan dengan laluan ‘Hutan Hujan Laser’ atau ‘Rainforest Laser’ yang mempamerkan paparan cahaya 3D dan paparan cat neon diiringi muzik yang rancak. Disebalik Lautan manusia!
Glow Mania zone


Ok ni memang sis percaya la 7000 orang peserta bersesak nak masuk dalam terowong ni! Panas weh rasa mau pengsan! phewwww


glow tunnel of lightssplashed with the special neon glow water! Merecikkk‘ILLUMINATOR’ menembak peserta dengan air yang berwarna 'glow in the dark'!Pengalaman neon yang sangat awesome!


Neon Life Zoneultraviolet Bubble PopCrazy Lazer


Ada konsert gaisss!
In a nutshell, Done comot! Party is over! hahaa


Jom layan video :

Comments

Popular posts from this blog

DENAI TIGA PUTERI

Taman Saujana Hijau, Putrajaya

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Bukit Gasing 2.0

Castella Cafe, Gerik, Perak!

Bukit Keluang, Besut

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Bukit Botak