Aleesa turns 1


Assalamualaikum


Happy 1st birthday my baby boo Aleesa Naufa!


Tq Opah siap belikan costume Elsaa untuk Aleesa. Let it go.... let it go

Rambut pelesu kaler blonde tu yang tak tahan tu.. Cute sangat! hehee


Geram la dok renyihh cam tu!


Cepatnya masa berlalu. Masih teringat lagi moment masa nak lahirkan budak ni :




Rindu betul masa dia baby dulu :




Paling geram masa dia dah masuk 2 bulan tu dah start debab sampai leher pun xde berlipat! Yihhhh.. Sampai la dah 10 bulan dah start kurus sebab asyik demam & selsema. Nak ringankan badan kata orang-orang tua.


Genap 12 bulan dah dia. 13.04.2022


Ni Elsaa versi grumpy! hahaa


Beautiful princess!


Cover magazine! hahaa


yihhh





Tema all white katanya... hehee



Ramai betul yang putus tali pusat bulan 4 ni. So sambut skali gus jer semua! hahaa


Selamat hari jadi kepada April's babies! 

Maman, Ana, Aleesa & sorang lagi tak de Ainaa yang jauh di Klate.


Our little princess Elsaa! 




In a nutshell, moga Aleesa Naufa membesar dengan sihat, kuat, bijak dan jadi anak yang solehah. Amin!


















Comments

Popular posts from this blog

DENAI TIGA PUTERI

Asykar Pencen!

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Pengalaman Bersalin

Part 1 : Pendakian ke Kem Baha

Castella Cafe, Gerik, Perak!

Hiking Gunung Datuk!

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok