Annapurna Trip di Backpackerz!



Assalamualaikum


 Kali ni story mengenai misi gadis-gadis marhaen ke Annapurna Base Camp telah diterbitkan dalam Majalah BackPackerz Vol 26 edisi Jun 2018!


Teruja bak ang! Tak sangka gambar yang ni dipilih jadi coverpage photo untuk edisi ni! heheee... Kredit to photographer, Mr Hafizzuddin! Padahal ni dia ambil gambar aku tengah pewai kot! :p hahaaa


Story dalam ni aku tulis mengikut hari. Dari hari pertama start trekking sampai hari ke sembilan. Macam-macam la peristiwa yang terjadi sepanjang trekking tu! Kat dalam majalah ni aku tulis secara ringkas jer. Itu pun dah 12 muka surat penuh termasuk gambar! hehee.. 

Kalau nak full story boleh scroll kat blog ni dari episod 1 ABC Trip!





Korang boleh cari majalah ni di kedai-kedai buku Popular, MPH, Times, Kinokuniya & banyak lagi. Tapi kalau nak senang boleh beli dekat kiosk myNEWS.com. Beli online pon boleh juga! 

Boleh usha kat fb BackpackerzMag!



In a Nutshell, thank you Backpackerz! The Ultimate Travel Magazine!

So, tunggu apa lagi cepat-cepat pergi beli sebelum habis di pasaran! Tengah laku keras majalah ni! hehee





Comments

  1. macamna kekdahnya nk submit artikel kita ke Backpackerz?

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Bukit Larut Taiping

Bukit Gasing 2.0

Snowalk i-City

Hiking Gunung Datuk!

DENAI TIGA PUTERI

Hiking Bukit Kutu

Javatrip part 2 : Muzium Angkut

HIKING KE PINE TREE HILL & TWIN PEAK!