Raya 2023

Assalamualaikum


Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin!

22 April 2023

1 syawal 1445H


Tahun ni kami meraikan hari raya pertama di rumah mak Taman Medan. 

Yang xde kat sini, family Ana di Johor & family Idan di Kelantan.


Time for Makan-makan! Rindu masakan mak! uhukk


Lain macam ye set pinggan mangkuk mak sis! Kerlas tau! 

Siap ada engrave nama 'SALINA'. Bukan beshe-beshe. 

hahaa lupa plak sis nak zoom tang nama tu.


Menu nasi briyani


the struggle is real nak ambil gambar dengan budak kecik nih. hahaa


Dak Elsah with Opah kesayangan nya.


Mangkuk ala Moroccon Style


Puding buah-buahan


Foto-foto dulu










Kasi can mama ootd. hahaa


Tungler dapat banyak duit raya dak kecik ni. hehee











Assalamualaikum Abah!


Dua tahun dah beraya tanpa Abah. Al-fatihah



Batu nisan baru siap



Adik & adik ipar sis datang raya di rumah pak mertua sis


Kat Medan x jumpa, kat Benut baru jumpa



layan mee bandung Muo


Jalan-jalan cuci mata & shopping di JPO



Apo jumpa dak2 opis kat JPO nih? Miza & Asfa. hahaaa.. 


Raya2 sume p sopim kat sini ke.. hehehh






Dari Johor ke Melaka



Dari Melaka ke Seremban






Dari Seremban ke KL

pengsan pi beraya. hahaa


Dari KL ke Ijok


Last raya with Arwah Abang Rozi di rumah ibunya di Ijok. Lepas raya je kanser dia telah merebak ke otak. 


Sesungguhnya Allah telah menarik segala kesakitan yang di hadapi oleh beliau sepanjang beliau melawan sakitnya selama ini. Sesungguhnya Allah mahukan beliau berehat di sana yang kekal abadi. Semoga beliau aman dan di tempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan bertaqwa. Semoga Allah memberikan ganjaran yang besar kepada ahli keluarganya yang sentiasa sabar menjaga beliau dengan ikhlas kerana Allah.


21.09.2023 abang Rozi telah pergi mengadap Ilahi. Alfatihah

“Ya Allah, ampunilah dosanya, berilah rahmatMu ke atasnya, sejahtera dan maafkanlah dia” 

Semoga roh arwah sentiasa dicucuri rahmat Allah dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.


Back to PJ


Tq family in law yang datang beraya di rumah mak sis!


In a nutshell, ampun maaf dipinta, moga diberikan umur yang panjang dan dapat berkumpul lagi bersama keluarga tersayang di hari raya. Inshaallah.












Comments

  1. Your blog is a valuable resource for anyone seeking expertise.

    ReplyDelete

Post a Comment

In a nutshell, Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

Taman Tasik Perdana KL

Part 1 : Pendakian ke Kem Baha

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

BAHASA HIKERS

Gunung Silipat, Betong Thailand

Ada apa di Taif?

Rumah Salji, Bukit Cerakah Shah Alam

Pengalaman Bersalin