Eps 2 : Marina Court Kota Kinabalu




Assalamualaikum......



28 Februari 2015, Sabtu 10.00am


Kitaorang stay 1 malam di Marina Court Resort Condo. Lawa giler condo ni.. Kitaorang dok tingkat atas sekali, dia macam penthouse ade 2 tingkat dalam dia. Ada 5 bilik. Satu bilik tu boleh sumbat dalam 4-5 orang.. Next time kalau datang dengan family boleh book kat sini lagi kot. hehee


ruang tamu
Ruang makan
Dapur
Malam semalam ramai jugak yang baru sampai. Kitaorang tak sedar ape dah.. Lena dibuai mimpi indahnya Gunung Kinabalu! hahaa... ;p


Kos 1 malam share2 sorang kene bayar dalam RM38. Ok la tu.. Jimat jugak! Thanks to Abang Ariff yang book condo nih! ;)


Alamat : Lorong Api-Api 3, Api-Api Centre, 88000 Kota Kinabalu, Sabah



Sebelum check out, pagi tu kitaorang jalan-jalan lagi kat sekitar bandar. Pergi breakfast. Pastu teruskan misi mencari setem pulak. Semalam tak jumpa.. hahaa... Pastu terserempak jugak dengan geng2 yang 1 trip ni skali.. Dorang pon tengah mencari poskad & setem jugak! hehee..


Yeahhh introduce you, jejaka terhangat berbaju merah, Mr Exclusive yang memang exclusive tertinggal flight semalam! Adoi la.. hahaa... Kak Huda & adiknya Zulfadli Wop & Shalyn Yap..


Lepas check-out, kitaorang naik van masing-masing ikut name list yang abang Ariff dah bagi sebelum tu.. Time ni la baru nak kenal2 dengan lebih mesra ahli-ahli jemaah rombongan ke Kinabalu!.. hahaa.. Bikin havoc dalam van!



Yeayyyyhh!!! Let's start our journey!.....




Comments

  1. salam nak tny, apa nama homestay yg ada 5 bilik di marina court tu ye?

    ReplyDelete

Post a Comment

In a nutshell, Thanks for your comment!

Popular posts from this blog

DENAI TIGA PUTERI

Hiking Gunung Berembun & Telapak Burok

Air Terjun Lepoh, Hulu Langat

Bukit Gasing 2.0

Bukit Botak

Hiking Gunung Datuk!

Taman Saujana Hijau, Putrajaya

Gunung Besar Hantu, N9